Palvelut

Homepölysiivous – homepuhdistus

Työmme lähtökohtana on laatu, lopputulos ja aikataulujen pitäminen. Kun tilaat homepuhdistuksen meiltä, saat oikein toteutetun puhdistustyön.

Valitettavasti markkinoilla esiintyy puhdistusalan yrityksiä, jotka mainostavat tekevänsä ”homepölysiivouksia”, mutta toteutus ja lopputulos ei vastaa annetuja ohjeistuksia.

Homepölysiivous toteutetaan hometalkoot.fi (TTL:n hyväksymä) menetelmän mukaisesti.

tehopuhdistus-image

Home, mikrobi, sieni, bakteeri, homemyrkky – toksiini, aineenvaihduntatuote; nämä kaikki on puhdistettava saneerauksen jälkeen huolellisesti. Huonosti toteutettu puhdistustyö tarkoittaa oireiden jatkumista. Oikein suoritettu puhdistustyö mahdollistaa oireiden poistumisen – eli oikein toteutettuna homepölysiivouksella on ratkaiseva merkitys, kun tilat otetaan uudelleen käyttöön.

 • homepölysiivous oikeanlaisin, peruusteellisin menetelmin
 • homepölysiivouksen konsultointi, johtaminen ja valvonta
 • irtaimiston evakuointi ja puhdistus
 • purkurakenteiden puhdistus
 • rakennusten ylä- ja alapohjapuhdistukset
 • homeenhajun poistotyöt, desinfioinnit; suosimme biohajoavia tuotteita
 • ajoneuvojen puhdistukset

Muistathan, että osaamiseemme kuuluu täydellinen homesaneeraus aina purkutöistä jälleenrakentamiseen.

Homepölysiivous:

Teemme perusteellisen tarkasti homepölysiivouksen oikeanlaisin menetelmin.

Konsultointi:

Homepuhdistustyöt ovat vaativia ja siinä on otettava huomioon seikkoja, mitä ei kuulu tavalliseen siivoustyöhön. Panostamalla homepölysiivouksen suunnitteluun ja johtamiseen, varmistatte että työt tehdään alusta lähtien oikein – tästä syntyy huomattavia säästöjä. Konsultoimme ja otamme johdettavaksi vaativia kohteita ympäri Suomen. Kohteina voi olla esim. koulut, toimistotilat, julkiset tilat…

Vahva kokemus käytännön kenttätyöstä eri olosuhteista on kehittänyt osaamistamme ja menetelmiämme. 

Evakuoimme irtaimiston puhdistettavaksi ja tarvittaessa varastoitavaksi odottamaan jatkotoimenpiteitä. Nykyaikaisessa puhdistustiloissamme voimme puhdistaa suurenkin määrän irtaimistoa ennen jatkosiirtämistä puhtaaseen tilaan tai takaisin saneerattuun tilaan. Puhdistuksessa emme käsittele irtainta massana ”linjastossa”, vaan jokainen irtainmateriaali puhdistetaan suurella tarkkuudella. Teemme puhdistukset kaikenlaiselle irtaimistolle, myös vaativalle irtaimistolle kuten:

 • tietokoneet
 • kangashuonekalut
 • pesulapyykki
 • arkistot, paperitavara, kirjallisuus
 • soittimet

”Täytyy kehua toimintaanne ja työntekijöitä, todella huomioonottavaa ja osaavaa porukkaa! Jos sopii, voin suositella yritystänne. Toimin itse huoltoyrityksessä.

Annina M.”

picman

Homepuhdistusten lähtökohtana on aina mekaaninen poisto oikeanlaisilla välineillä ja oikeanlaisilla tavoilla.

Homesaneerausta ei voi korvata kemiallisin menetelmin.

Desinfektioaineita on käytettävä harkiten. Niiden käyttä on perusteltua työsuojelullisin syin tai jos esim. asunnon homesaneerauksen viimeistelyyn, homeenhajun poistoon tarvitaan hajunpoistokäsittely. Valitettavasti huoneistoon ja irtaimistoon pinttynyt haju ei lähde tuulettamalla.

homeenpoisto2

 

”Moikka Vesa

Kävitte meillä kotona …intiellä …kalassa putsaamaassa homeita ja muuta pölyä tuossa reilu kk sitten, ei tässä muuta voi sanoa kuin KIITOS ! sen jälkeen kun puhdistitte asunnon niin multa on hävinnyt oireet ~100%sti !! Ei kutise enää naama, kaula ja kyynärtaipeet kun olen ollut asunnossa 15minuuuttia! Eikä tunnut hengitystien yläreunassa! Ei tunnu missään 😀 mikä on tässä asiassa aivan upeata!! Lähes ihme, uskomatonta ainakin :). hieno juttu.

Jari I.”

 

”Kiitos kun kävitte savuttamassa asuntomme jokunen viikko sitten. Hometaloista tuodut tavarani saivat minut voimaan pahoin ja pelkäsin homeen leviävän uuteenkin asuntoon. Savutuksen jälkeen pystyn taas hengittämään kotona eikä tule sekavaa oloa päähän. Tietokonekin tuli sen verran puhtaaksi, että pystyn työskentelemään. Nokka vähän vuotaa, mutta muihin oireisiin verrattuna se on kestettävissä:) On taas voimia elää muutakin elämää, joka ei pyöri pelkästään homeen ympärillä!

Terveisin Aura H.”

tehopuhdistus-image
tehopuhdistus-image
tehopuhdistus-image