Palvelut

Homepuhdistuspalvelu; tilat ja irtaimisto.

Homepölysiivous toteutetaan vähintään hometalkoot.fi (TTL:n hyväksymä) menetelmän mukaisesti. Lisäksi käytössä kehittämämme puhdistusmenetelmät erillaisille materiaaleille, sekä tilaratkaisuille.

 

Työmme lähtökohtana on laatu, lopputulos ja aikataulujen pitäminen. Kun tilaat homepuhdistuksen meiltä, saat oikein toteutetun puhdistustyön.

 

tehopuhdistus-image

Home, mikrobi, sieni, bakteeri, homemyrkky – toksiini, aineenvaihduntatuote; nämä kaikki on puhdistettava saneerauksen jälkeen huolellisesti. Huonosti toteutettu puhdistustyö tarkoittaa oireiden jatkumista. Oikein suoritettu puhdistustyö mahdollistaa oireiden poistumisen – eli oikein toteutettuna homepölysiivouksella on ratkaiseva merkitys, kun tilat otetaan uudelleen käyttöön.

  • Homepölysiivous oikeanlaisin, peruusteellisin menetelmin.
  • Homepölysiivouksen konsultointi, johtaminen ja valvonta.
  • Irtaimiston evakuointi ja puhdistus.
  • Konttipuhdistus paikan päällä.
  • Purkurakenteiden puhdistus.
  • Rakennusten ylä- ja alapohjapuhdistukset.
  • Homeenhajun poistotyöt ja desinfioinnit puhdistetuille pinnoille; suosimme biohajoavia tuotteita.

Vahva pitkäaikainen kokemus käytännön kenttätyöstä eri olosuhteista on kehittänyt osaamistamme ja menetelmiämme.

“Täytyy kehua toimintaanne ja työntekijöitä, todella huomioonottavaa ja osaavaa porukkaa! Jos sopii, voin suositella yritystänne. Toimin itse huoltoyrityksessä.

Annina M.”

picman

Homepuhdistusten lähtökohtana on aina mekaaninen poisto oikeanlaisilla välineillä ja oikeanlaisilla tavoilla.

Homesaneerausta ei voi korvata kemiallisin menetelmin.

Desinfektioaineita on käytettävä harkiten. Niiden käyttä on perusteltua työsuojelullisin syin tai jos esim. asunnon homesaneerauksen viimeistelyyn, homeenhajun poistoon tarvitaan hajunpoistokäsittely. Pinttynyt homeenhaju ei lähde tuulettamalla.

homeenpoisto2

 

“Moikka Vesa

Kävitte meillä kotona …intiellä …kalassa putsaamaassa homeita ja muuta pölyä tuossa reilu kk sitten, ei tässä muuta voi sanoa kuin KIITOS ! sen jälkeen kun puhdistitte asunnon niin multa on hävinnyt oireet ~100%sti !! Ei kutise enää naama, kaula ja kyynärtaipeet kun olen ollut asunnossa 15minuuuttia! Eikä tunnut hengitystien yläreunassa! Ei tunnu missään 😀 mikä on tässä asiassa aivan upeata!! Lähes ihme, uskomatonta ainakin :). hieno juttu.

Jari I.”

 

“Kiitos kun kävitte savuttamassa asuntomme jokunen viikko sitten. Hometaloista tuodut tavarani saivat minut voimaan pahoin ja pelkäsin homeen leviävän uuteenkin asuntoon. Savutuksen jälkeen pystyn taas hengittämään kotona eikä tule sekavaa oloa päähän. Tietokonekin tuli sen verran puhtaaksi, että pystyn työskentelemään. Nokka vähän vuotaa, mutta muihin oireisiin verrattuna se on kestettävissä:) On taas voimia elää muutakin elämää, joka ei pyöri pelkästään homeen ympärillä!

Terveisin Aura H.”

tehopuhdistus-image
tehopuhdistus-image
tehopuhdistus-image