010 235 6049
info@tehopuhdistus.fi

Valesokkelin korjaus

Valesokkeli on riskirakenne ja arviolta kolmasosa pienrakennuskannasta on rakennettu kyseisellä tavalla. Maanpinta sijaitsee joko alajuoksupuun tasalla tai sen yläpuolella, jolloin on suuri kosteus- ja homevaurioriski seinän alapuolisille rakenteille.

Ota yhteyttä

Valesokkeli on riskirakenne ja arviolta kolmasosa pienrakennuskannasta on rakennettu kyseisellä tavalla. Maanpinta sijaitsee joko alajuoksupuun tasalla tai sen yläpuolella, jolloin seinän alaosarakenteelle kohdistuu suuri kosteus- ja homevaurioriski.

Meiltä saa luotettavan ja nykyaikaisen valesokkelikorjauksen, jossa rakennuksen kosteusfysikaaliset tekijät on otettu huomioon.

Jokainen rakennus on ainutkertainen olosuhteineen ja siksi edellytämme pääsääntöisesti aina kohdekohtaista ulkopuolisen korjausuunnittelijan tekemää suunnittelua ja valvojaa, joka hyväksyy tehdyn työn kaikille osapuolille. Hyvin suunniteltu ja dokumentoitu työ on varsinkin kiinteistön myyntitilanteessa tärkeää osoittaa hyvin tehdyksi.

Dokumentoimme tehdyn työn digitaalisesti työmaapäiväkirjaan tekstiselityksin ja valokuvin. Tilaajalla on mahdollisuus seurata remontin etenemistä reaaliaikaisesti.

Valesokkelikorjaus vaatii tekijöiltään rautaista ammattitaitoa. Pälynhallinta, työmaan puhtanapito ja rakenteelliset työnaikaiset tuentatyöt ovat osaamistamme.

Tulemme mielellämme tutustumaan veloituksetta kohteeseen. Mahdolliset vaurioselvitykset ja korjaussuunnitelmat on hyvä saada etukäteen luettavaksi.

Valesokkelin korjaus

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysyttyä aiheesta

Valesokkelin korjaus

Toksisuus

Toksisuus = myrkyllisyys.

Mikrobien tuottamat rasvaliukoiset myrkyt kulkeutuvat vesihöyryn kuljettamina "vesikkeleissä".

Homemyrkyn vaarallisuus riippuu altistusreiteistä: hengityselimiin saatuna sama myrkky voi olla 100 kertaa vaarallisempi, kuin suun kautta saatuna. Esim. Chaetomium sp.p tuottamat toksiinit lamauttavat henkitorvea ja keuhkoputkea puhtaanapitävien värekarvojen toiminnan.

Miksi tarvitaan valvojaa, sehän maksaa ylimääräistä?

Valvoja tarkastaa tehdyt työt ja tarvittaessa ratkotaan yhdessä mahdolliset ongelmanratkaisut

Miksi tarvitaan korjaussuunnittelija, onhan kuntotutkimus jo olemassa

Kontotutkimukset ovat usein puutteelisia tai viitteelisiä, vailla delajitason suunnitelmaa korjaustavasta juuri tänän ongelmaan