Referenssit

Mitä asiakkaamme sanovat

“Laitan ehdottomasti sun yhteystiedot talteen, koska me tarvitaan huonekalujen puhdistusta jos palataan Suomeen muuttokuorman kanssa myöhemmin. Olin niin tyytyväinen lopputulokseen, että suosittelen sun palvelua myös kaikille naapureille. T. Sari N.”

Perheessä voimakkaasti altistunut henkilö kohteessa, jossa suoritimme sisäilmasaneerauksen ja homepölysiivouksen:

“Moi, pystytään asumaan täällä rempatussa kodissamme nykyään eli kaikki hyvin sen suhteen. T. Kimmo P”.

“Huomenta, sinulla on luotettavan tuntuisia ja palveluhenkisiä nuoria miehiä töissä. Molemmat kaverit olivat erittäin asiallisia ja kuuntelivat pieniä “toiveitani”. Kerro heille kiitokseni ja terveiseni.Muutenkin homma sujui mutkattomasti:). Hyvää syksyn jatkoa.” Yt. Jouni L

“Aina kannattaa kysyä, sanoa, olla avoin. Suotta asiaa itekseen pyöritellä. Sain tällä viikolla uutisia kaverilta, joka oli sanonut asiakkaalleen, että sun vaatteet haisee vaaarrmaan homeelle…lopputulos, että koko homma tutkittu ja hoidettu ja tämä ihminen on kiitollinen siitä nyt eli kyll se kannattaa ainakin kysyä ammattilaiselta apua, jos on epäilystäkään ja itse suosittelen tätä herraa tiiminsä kanssa. Kiitos Vesa!” t. Minna

“Hei, Kiitos tuolin puhdistustyöstä. Erinomainen tulos tuli.  Ohessa asianajotoimistomme laskutustiedot. Ystävällisin terveisin Senja J.”

“Hajua ei tunnu, kaikki lemu poissa tekstiileistäkin, jopa muovisista” Liisa.S

Kiitos erittäin likaisen ja pintyneen mokkanahkasohvan onnistuneesta puhdistuksesta! Sohva ei jäänyt läikille tms. Ainoa mikä harmittaa on se, etten löytänyt yhteystietojanne jo aikoja sitten! t. Arja K

“Kiitos toimituksesta. Hyvää jälkeä tuli.
Olisin kiinnostunut tilaamaan myös kotiini yhden sohvan pesun. Asumme Espoossa.
Koska tällainen olisi mahdollista”?

T. R

Olen tutustunut yrityksenne toimintaan viime vuosien aikana useissa kohteissa, joissa olette käyneet tekemässä
homesiivouksia ja ajattelin ehdottaa teille tapaamista, sillä yrityksenne on minun nähdäkseni antanut
toiminnastaan varsin hyvän kuvan ja asiakkaideni kertoman perusteella he ovat olleet palveluihinne tyytyväisiä.

Terveisin HH

“Hei kiitos teille. Olen tyytyväinen palveluunne. Hyvää Joulua

Terveisin M. Löppönen”
 

Teimme mittavan mikrobipuhdistusoperaation elektroniikka-irtaimistolle, joka evakuoitiin pahasti saastuneesta rakennuksesta: “Ennen puhdistuksia sain aina oireita avatessani fläppärin, puhdistusten jälkeen ei mitään oireita. Olen kuitenkin pahasti altistunut. T. Heidi A.”.

“Hei, sain sohvan kotiini ja olemme enemmän kuin tyytyväisiä puhdistuksen lopputulokseen! Kiitokset vielä hyvästä työstä t. Holopainen”.

“Terve. Teiltä oli hyvä porukka töissä ja tekivät ripeästi sen mitä toivottiin. Olemme molemmat tyytyväisiä, hyvää palvelua teiltä. Kiitos ja hyvää Uutta vuotta!”.

Mika ja Katriina

Syksy 2011. Tästä kuvassa näkyvästä hetkestä tuli tänään kuluneeksi 4 vuotta. Ostamamme talo oli rakennettu 1986 ja kuntotarkastus tehty ennen ostoa vajaa vuosi taakse päin. Kaikki ei kuitenkaan ollut ihan niin kuin piti, vaan uudessa kodissamme oli laajamittainen mikrobivaurio, sädesientä ja kaikkea muuta löytyi myöhemmissä laajemmissa tutkimuksissa, jotka tehtiin Vesan toimesta. Siitä se sitten lähti, vastaus kysymykseen mitä on homehelvetti tuli kirjaimellisesi koettua. Ei sitä kukaan usko tai tiedä mitä se on ennenkuin kokee ja tätä kokemusta en suo kenellekkään. Olimme todella pulassa, oli muutettava pois, mihin? miten asian kanssa edetään? mitä voimme ottaa uuteen kotiin vai voimmeko mitään? miten irtaimisto puhdistetaan? voiko niitä puhdistaa? onko jo altistuttu näille mikrobeille vakavasti? mitä, miten, miksi??? kysymyksiä oli paljon ja tilanne kirjaimellisesti helvetillinen!!! Se oli se syksyinen päivä 2011, kun olin sopinut asiantuntijan tulemaan kotiimme. Sain heti vastaukset kysymyksiini. Asiat alkoivat järjestymään pikavauhdilla. Ja lopputulos oli, että päästiin muuttamaan terveeseen kotiin takaisin n. 5kk kuluttua evakkoon lähdöstä. Töitä asian kanssa tehtiin 24/7, kiitokset kuuluvat Vesa Toiviainen myös sinulle!!! Kuvassa olet Vesa sinä, niin kuin hyvin näkyy savun seasta 😀 -KIITOS!!!- <3 p.s. Hitosti tsemiä kaikille asian kanssa taisteleville, kyllä siitä selviää!!! Minna P

” Vakuutusyhtiö kyseli onko lasku puhdistuksesta mennyt myös kiinteistön omistajalle. Korvauspäätös tuli
ja kiitämme hyvästä työstänne”.
 
Riitta L.

“Moi. Hyvin hoidettu homma, myös esimieheni mielestä. Tässä tiedot: Kiinteistö Oy N…   T. Pasi K.”

Pasi K.

“Hei, Kiitos, tuli uudenveroinen sohva!

Rosa

Kiitoksia paljon sohvien pesusta. Sohvat ovat kuin uudet ja kaikki meni sovitusti. Tulemme jatkossa käyttämään palveluitasi.

Mikko S.

Onnistui loistavasti! Sohvasta tuli tosi puhdas ja kaunis! Kannatti pesettää! Sohva on kuivunut ja on vielä kauniimpi kuin illalla!

Helena S.

“Hei, kiitos tuolin pesusta. Siitä tuli hieno. Suosittelen teitä ystävilleni. “

Marja-Leena K.

Haluan kiittää niitä työntekijöitä, jotka kävivät puhdistamassa huonekalujani viime keskiviikkona. Työn jälki ja tulos on aivan loistavaa.
Kiitoksia”

Remes

“Moi! Kone lähti paluumatkalle.Kyllä se tehtävänsä hoiti hyvin, voin todellakin suositella! Kiitos.

Sakari

“Kävitte pesemässä ja desinfioimassa kahdenistuttavan divaanisohvamme. Kiitos erittäin hyvästä ja ripeästä palvelusta. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja tulemme suosittelemaan firmaanne muillekkin.”

Kari K.

Moikka Vesa

Kävitte meillä kotona …intiellä …kalassa putsaamaassa homeita ja muuta pölyä tuossa reilu kk sitten, ei tässä muuta voi sanoa kuin KIITOS ! sen jälkeen kun puhdistitte asunnon niin multa on hävinnyt oireet ~100%sti !! Ei kutise enää naama, kaula ja kyynärtaipeet kun olen ollut asunnossa 15minuuuttia! Eikä tunnut hengitystien yläreunassa! Ei tunnu missään 😀 mikä on tässä asiassa aivan upeata!! Lähes ihme, uskomatonta ainakin :). hieno juttu.

Jari I.

“Kiitos! Paljon kiitoksia hyvästä palvelusta! Kohtelias ja osaava nuorimies hoiti työnsä todella hyvin. Hyvää ja hienoa mainetta yrityksellenne. On upeata, että löytää työntekijöiksi tälläisiä nuoria, jotka tekevät työnsä hyvin ja ovat kiinnostuneita alastaan. Ja kuten hän sanoi, on hienoa ,että saa hyvää koulutusta alalla, josta on kiinnostunut ja jonka palveluksessa nyt on. Suosittelen.

Anna T.

Kiitos kun kävitte savuttamassa asuntomme jokunen viikko sitten. Hometaloista tuodut tavarani saivat minut voimaan pahoin ja pelkäsin homeen leviävän uuteenkin asuntoon. Savutuksen jälkeen pystyn taas hengittämään kotona eikä tule sekavaa oloa päähän. Tietokonekin tuli sen verran puhtaaksi, että pystyn työskentelemään. Nokka vähän vuotaa, mutta muihin oireisiin verrattuna se on kestettävissä:) On taas voimia elää muutakin elämää, joka ei pyöri pelkästään homeen ympärillä!

Aura H.

Täytyy kehua toimintaanne ja työntekijöitä, todella huomioonottavaa ja osaavaa porukkaa! Jos sopii, voin suositella yritystänne. Toimin itse huoltoyrityksessä.

Annina M.
tehopuhdistus-image
tehopuhdistus-image
tehopuhdistus-image
tehopuhdistus-image